×
https://regio10.hu/wp-content/uploads/2022/02/Image-22.png ×
https://regio10.hu/wp-content/uploads/2022/02/Image-23.png ×

Rólunk

Régió-10 Kft.

 

A Régió-10 Kft. 2006-ban alakult meg Szegeden. Fő profilunk a rendezvényszervezés és az ahhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások biztosítása.

Rendezvényszervező tevékenységünk feladatai között konferenciák, szimpóziumok, tudományos ülések, kulturális fesztiválok valamint évfolyamtalálkozók szervezése szerepel.

Hazai és nemzetközi megrendelőink igénye és elvárásai szerint vállaljuk egy-egy rendezvény teljes körű lebonyolítását, de akár egyes részfeladatok megvalósítását is.

https://regio10.hu/wp-content/uploads/2022/02/shutterstock_670152970-scaled.jpeg

Irodánk elvégzi a tervezéstől az elszámolásig szükséges feladatokat a rendezvények eredményes és sikeres létrejöttéhez:

  • megfelelő helyszín kiválasztása, technikai eszközök és személyzet biztosítása
  • catering, vendéglátó szolgáltatások
  • szállásfoglalás
  • elektronikus kommunikáció a résztvevőkkel és partnerekkel
  • grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés, webdesign
  • szponzorok felkutatása, kiállításszervezés

Célunk az elégedett megbízó mellett a szakmai tapasztalatokkal, gasztronómiai és turisztikai élményekkel gazdagon megvendégelt résztvevők elégedettsége.

Cégünk sok éves tapasztalata eredményeképpen, olyan alvállalkozói kör és rendezvénytechnikai park áll rendelkezésünkre, melyek nélkülözhetetlenek egy sikeres rendezvény megszervezésénél. Legyen szó nyomdai kiadványok tervezéséről és gyártásáról, technikai eszközökről, járművekről vagy szakemberekről, mi mindenben támogatni tudjuk Önöket, hogy a szervezés gördülékenyen haladhasson.

Reméljük bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és a jövőben megbízóink és partnereink körében köszönthetjük Önt is. Szívesen várjuk kérdéseit, érdeklődését, akár konkrét ajánlatkérését!

Tisztelettel:
Farkas Ákos
ügyvezető

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Kapcsolat